Interesseliste | GrænsePark

GrænsePark

Interesseliste til andelsboligerne

Andelsboligforeningen anvender ikke en venteliste, så boligerne kan frit sælges til alle, der måtte være interesseret.

På grund af den store interesse formidler foreningen dog gerne kontakten mellem sælger og køber i takt med, at der typisk kommer fire til seks boliger til salg om året. Hvis du har seriøs interesse i at bo i netop vores andelsboligforening, og du er blevet forhåndsgodkendt til et eventuelt supplerende boliglån af din bankforbindelse, så udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor.  Du vil så modtage en henvendelse, når en bolig kommer til salg. Selvom der både forefindes to- og treværelseslejligheder, så er en toværelseslejlighed (50 i alt) det bedste bud. Treværelseslejlighederne (32 i alt) bliver som oftest overdraget internt (andelshavere, som ønsker at opgradere til mere plads). Udfyld feltet “Bemærkning”, hvis du har særlige præferencer. 

Vi hilser en mangfoldig beboersammensætning velkommen og sætter pris på nye indflyttere, som gerne bidrager til fællesskabet. Vi er desuden altid på udkig efter nye potentielle bestyrelsesmedlemmer for at sikre, at kontinuiteten bevares, når siddende bestyrelsesmedlemmer med en årelang anciennitet ønsker at trappe ned efter mange års aktiv virke.   

Bemærk at du skal aktivt reagere på en henvendelse fra en sælgende andelshaver, enten du kunne være interesseret eller ej. Ellers betragtes interessen som bortfaldet, og du slettes af listen. Vær opmærksom på, at dine kontaktoplysninger kun gemmes i op til seks måneder. Ønsker du fortsat efter seks måneder at stå opført på interesselisten, skal du forny din tilmelding. Din kontaktinformation frigives kun til sælger, når denne ønsker at komme i kontakt med en potentiel køber.