Velkommen til vores andelsboligforening

A|B GrænseParken af 1977, i daglig tale blot kaldet GrænseParken, er en veldreven mellemstor andelsboligforening med 82 husstande, beliggende i Lyngby-Taarbæk Kommune på grænsen til Gladsaxe Kommune. De i alt syv boligblokke fordelt fra Skeltoftevej 8 til 30 og 15 til 31 blev opført i krigsårene 1942 til 1943. Ved den stiftende generalforsamling i januar 1977 blev de tidligere udlejningsejendomme overtaget af de daværende beboere som andelsboligforening.

Indenfor gåafstand findes grønne og smukke rekreative områder ved Bagsværd og Lyngby søerne. Tre forskellige supermarkeder, en velrenommeret kommunal skole, og gode og hyppige trafikale forbindelser i alle retninger forefindes i nærområdet. Der er heller ikke langt til et stort udvalg af andre forretninger, attraktive arbejdspladser og højere læreanstalter.

Foreningen har en solid økonomi. Indtil videre benyttes den offentlige ejendomsvurdering som grundlag
for værdifastsættelsen svarende til en indskudspris på ca 14.500 kr per m². Den månedlige boligafgift udgør mellem 3.500 og 4.600 kr afhængigt af størrelsen. Dertil kommer opkrævninger for aconto fjernvarme, kabel-tv, husholdningsgas, internetadgang samt eventuelt en lejet fast parkeringsplads.

Aldersfordelingen blandt beboerne strækker sig fra de helt unge til seniorerne, som har trukket sig tilbage fra arbejdslivet. Det gode naboskab giver sig til udtryk ved en god omgangstone, hjælpsomhed i det daglige, eller eksempelvis hvis blomsterne skal vandes, og postkassen skal tømmes i ferietiden. Den årlige tilbagevendende midsommerfest er desuden en god anledning til at socialisere med beboerne fra andre end de nærmeste opgange. Almindelige husdyr er tilladt.

Nyheder

04-05-2017

Fibernetforbindelsen

Højere hastighed på internetforbindelsen

03-05-2017

Fjernvarmen

Vestforbrændings fjernvarmepriser vil ikke stige som følge af indregning af forrentning.

29-04-2017

Affaldssortering

Beboerne har taget godt imod den nye affaldssorteringsordning.

29-04-2017

40 års jubilæum

I januar 1977 blev andelsboligforeningen en realitet ved den stiftende generalforsamling.

Klik her for at læse flere nyheder

ABF-AKTIVITETER